Wit logo Moana Events Zandvoort

Wie zijn wij

Wij zijn Erik, Michelle en Vera. Voor ons is het strand dé plek; om op te laden, om nog meer energie te krijgen, maar vooral ook gewoon om te zijn. Het strand, en vooral de zee, is voor ons één grote speelplaats waar we naartoe getrokken worden. 

Als team houden we enorm van alle activiteiten die om en rond het water afspelen. Zo beginnen we de dag vaak met een ochtend surf sessie en sluiten we hem graag af met een prachtige sunset kite sessie. 

Naast de activiteiten die we bij Moana Events aanbieden, geloven wij in de positieve werking van het stand en de zee op de creativiteit en productiviteit. Naast het runnen van Moana Events en de daaraan verbonden kitesurfschool, werken we in de creatieve sector, en merken we elke dag wat de zee en haar energie met ons doet. 

De positieve impact die het strand en de zee op ons heeft, delen we heel erg graag met meerdere mensen en bedrijven. Bij evenementenorganisatie Moana Events komen al deze elementen samen en daarom heten we jullie van harte welkom!

Why Choose Us

Event op maat

Vertel ons wat je wil en wij zorgen voor de rest! We hebben een divers aanbod aan activiteiten en denken graag met je mee over de invulling van de dag.

Makkelijk bereikbaar

Je vind ons op nog geen 20km van Amsterdam. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn wij goed bereikbaar. Parkeren kan op loopafstand.

Alles onder 1 dak

Je hoeft niet te verplaatsen. Vergaderen, surfen en daarna een lunch op het strand? Bij ons kan het allemaal!

Samen een event organiseren?

Laat je gegevens achter en ontvang een voorstel op maat!

Deze bedrijven gingen je voor